به گزارش خبرگزاری مهر، حسين ميرزايي، مديركل امور فرهنگي و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در این بخش، گفت: نمایشگاه قرآن در دوره بیست و دوم در قالب جدیدی طراحی و 9 غرفه برای این بخش در نظر گرفته شد.
وی افزود: آنچه در این غرفه ها تدارک دیده شده بود با همکاری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد دانشگاهی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه علوم و معارف اسلامی، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها، دانشگاه پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه آزاد اسلامی تدارک دیده شد.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در ابتدای نمایشگاه قرآن و در روزهای آغازین فعالیت آن کارشناسان قرآن و عترت دانشگاه ها به بازدید از نمایشگاه قرآن پرداختند و در ادامه آن نیز از خادمان قرآنی تجلیل به عمل آمد که با حضور وزیر علوم برگزار شد.
میرزایی اظهار کرد: یکی دیگر از فعالیت های ما برگزاری سیزدهمین جشنواره تجلیل از پایان نامه های قرآنی بود و در کنار آن نیز از نرم افزارهای قرآنی برتر، کانونهای قرآن و عترت برتر، وبلاگ های برتر و نفرات برتر مسابقات بین المللی قرآن کریم مجموعاً شامل 46 نفر تجلیل خواهند شد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در سالهای آینده فعالیتها ترویج بیشتری داشته باشد، افزود: در بحث پایان نامه های قرآن وظیفه خود می دانیم تا نتایج حاصل از آن را تنها محدود به بخش دانشگاهی نکنیم و آن را در اختیار عامه مردم قرار دهیم.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: شناسایی این فعالیت ها و افراد تنها ابتدای کار است و امیدواریم بتوانیم فعالیتها و خدمات بیشتری را در سالهای آینده ارائه دهیم تا انس بیشتری با قرآن کریم برقرار شود.
میرزایی در پایان ضمن قدردانی از مسئولان برگزاری نمایشگاه قرآن، تصریح کرد: امسال با توجه به تغییر مکان برگزاری نمایشگاه قرآن شاهد برپایی با کیفیت آن بودیم.
مديركل امور فرهنگي و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در این بخش، گفت: تلاش خواهیم کرد تا بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن در سال آینده گسترش بیشتری داشته باشد.
کد خبر 2335187
نظر شما